Deputetët e Partisë Demokratike kanë braktisur mbledhjen e Komisionit të Ekonimisë.Sipas tyre ministri Xhafaj dhe ish ministri i Brendshëm Saimir Tahiri po bllokojnë negociatat. Nderkohë ,i ashpër ka qenë readimi ...

SPORT

Nis maratona e 6 në Berat merr pjesë edhe Presidenti i Republikes Meta.. “Maratona është disiplina sportive që kërkon forcë, rezistencë, durim, besim dhe vizion për të arritur një finish ...

ARTIKUJT E FUNDIT

Më Shumë